Лудогорец" е на прага на нова треньорска смяна, като се очаква клубът да представи Стойчо Стоев. Той ще заеме мястото на Антони Здравков, под чието ръководство отборът направи серия слаби мачове и загуби точки.

Стоев вече се е разделил с втородивизионния "Арда", съобщи "Дарик". По информация на "Дневник" той е имал среща със собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев преди два дни.

Раздялата със Здравков е била обсъждана в ръководството на шампионите още след изненадващото нулево равенство с "Верея".

Все още от клуба от Разград няма потвърждение за идването на Стоев. Когато това стане, ще се отбележи третата треньорска смяна в "Лудогорец" от лятото на сам. Най-напред Пауло Аутуори дойде на поста, след което бразилецът си тръгна и мястото му зае Здравков.

Стоев ще има много отговорна задача, като целта ще е спечелването на осма поредна титла. Първият му мач вероятно ще е още в неделя срещу вдъхновения "Левски". "Лудогорец" води с пет точки пред сините и ЦСКА.

Стоев е свързан с едни от най-големите успехи на шампионите в евротурнирите. След напускането на клуба той беше начело и на "Левски".

Дневник