Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп призова привържениците, които ще са на мача с "Бърнли" в неделя, да спазят режим предния ден. Червените приемат съперника си в 12.00 часа местно време.

Клоп заяви, че ранните двубои вече не са проблем за отбора му. Преди време той се оплака от обедните мачове, като каза, че обикновено е гладен по това време.

"Винаги се появява този въпрос, когато играем в 12 на обед. Вече нямаме проблем с това, нуждаем се от добра атмосфера в 12.00 часа", заяви Клоп.

След това се обърна към привържениците: "Ако имате билет, легнете си най-късно в 10 часа, не пийте и бъдете на крака от първата до последната секунда."

"Ливърпул" изостава с точка от водача "Манчестър сити" в надпреварата за титлата във Висшата лига. В събота "гражданите" приемат "Уотфорд".

Клоп каза, че отборът му няма да обръща особено внимание на резултата от мача на "Сити". "Просто се борим за челното място в първенството и е важно да сме оптимисти и да сме развълнувани. Планът остава да печелим футболни мачове, което е достатъчно трудно. Единственият ни проблем тази седмица е "Бърнли" и това е достатъчно. Трябва да сме наистина добри, за да ги победим", добави германецът.

Дневник