Желаете ли да похапвате вкусни ястия, приготвени от добре подбрани продукти, съчетани с качествено питие и ... приятна, стилна обстановка? Тогава  ресторант „Манастира“ е вашето място. Съвсем скоро заведението отвори отново врати изцяло преобразено.

Новата визия на ресторанта съчетава едновременно стил и уют, така че гостите му да могат да се насладят на храната и вечерята да се превърне в истинско удоволствие. Собствениците са заложили на правилната подредба на масите, разделени чрез фина завеса, за да предоставят лично пространство и уединение на своите клиенти. В същото време добре подбраните цветове, в съчетание с огледала, разположени на точно определени места, създават допълнително простор. 

И все пак само добър интериорен дизайн не е достатъчно за едно заведение. С повече от 15 години опит в кухнята, екипът на ресторанта е съумял да включи интересни предложения в своето меню. Сред тях са прясна риба от нашето черноморие; месни специалитети, като свински ребърца и телешки стек - приготвен след предварително зреене, за да развие правилните вкусови качества. За феновете на бързата кухня пък в менюто присъстват неустоими бургери, поднесени с хрупкави картофки и BBQ сос.

Тайната на добрата храна се крие в качествените продукти и правилната им комбинация, обясняват от заведението. За перфектната вечеря, те са заложили и на подходящи напитки. Клиентите могат да избират от богата листа с добре подбрани български, италиански и новозеландски вина, които трудно могат да бъдат намерени в търговската мрежа.

А за всички, които обожават обедното меню на „Манастира“, готвачите на заведението продължават да приготвят неустоими ястия всеки делничен ден.
 

Ресторант „Манастира“ - ул. „Цар Освободител“ 64.

Телефон за информация и резервации: 0897915020

Можете да ги намерите и във Фейсбук 

 Рекламна публикация