Липсват ви пространство и добри условия, за да организирате перфектния рожден ден за вашето пораснало дете? Да! Това е проблем, с който се сблъскват повечето родители в Шумен.

Решение ще намерите, благодарение на екипа на Бар Клуб 7. Заведението предлага всичко необходимо за организирането на страхотно щуро парти – без ограничения във времето за забавление, широк дансинг, вкусна храна!

За да е купонът на ниво, музиката подбира дисководещ. А за организирането на щури игри и забавления се грижи аниматор. Най-подходящото за своя празник меню, може да избирате от различни кетъринг предложения, а освен това имате възможност да си поръчате и украса - според вашите вкус и предпочитания.

Можете да организирате своя детски празник в Клуб 7 по всяко време на деня, всеки делничен или уикенд ден, в зависимост от ангажираността на залата, както и да определите предварително, колко време да продължи партито. 

Също така, заведението предоставя възможност за фирмени и частни партита, а всеки петък и събота вечер – купонът е гарантиран.

За резервации и повече информация: 0887 094 066
Клуб 7: гр. Шумен, ул. Петра 1

Рекламна статия