За пета поредна година Херти АД взе участие в най-мащабното изложение за вино и спиртни напитки ProWein в Дюсердорф, Германия. То се проведе от 17 до 19 март, като тази година форумът празнува своята 25-та година. С 321 участници в своето първо издание, изложението се разраства до днес с близо 7000 изложители и над 60 000 посетители от 70 държави.

Херти АД представи портфолиото си от капачки, предназначени за различни сфери на индустрията. Срещи с ключови и потенциални партньори, както и запознаване с новостите в световното производство на спиртни напитки и винопроизводството. Това бяха част от целите, които успя да изпълни и тази година по време на изложението шуменската фирма.

В края на февруари Херти АД взе участие за пореден, 26-ти път, в Международната изложба за лозарство и винарство „Винария“, Пловдив.  Форумът, който се утвърди като най-престижното изложение за бранша в Източна Европа, срещна отново представителите на шуменската фирма с настоящи и бъдещи партньори и даде възможност на посетителите да се запознаят с продуктите на фирмата.

Своето име на надежден партньор при разработването и доставката на иновативни и висококачествени продукти  успя да утвърди Херти АД и на първото за година изложение, в което взе участие. The Unified Wine & Grape Symposium 2019, Сакраменто, Калифорноия се провежда за 25-та година. То привлича повече от 14 000 души от близо 30 страни от цял свят. Там шуменската компания се представи със свой щанд за трети пореден път, като тази година основен и активен участник беше дъщерната компания Херти- САЩ. Вече втора година тя предлага цялото портфолио от капачки на фирмата зад океана и дава своя принос за затвърждаване името на марката в световен мащаб.

 

Платена публикация