Първият двубой на Тервел Пулев в САЩ завърши с травма. 36-годишният боксьор е със счупена ръка след победата си срещу американеца Мич Уилямс в зала "Хангар" в Коста Меса, Калифорния.

"След вчерашната емоция се събудих и все още лявата ми ръка беше с оток и болки. Затова се прегледах и се потвърди предположението ми, че е счупена в следствие на снощния мач", написа Пулев във "Фейсбук".

В неделя сутринта (българско време) Пулев взе 13-а победа от 13 срещи на професионалния ринг. Двубоят се игра в шест рунда, като българинът спечели по точки след съдийско решение.

"Много съм доволен от победата, защото беше срещу труден съперник, който не излиза да вземе парите или да завърши рундовете, а да ме победи", каза след успеха си Тервел Пулев, който заслужи хонорар от едва 1000 долара за участието си според ESPN.

По-големият му брат Кубрат Пулев също стигна до победата след драматичен мач и нокдаун срещу румънеца Богдан Дану. Победата е 27-а за българина в неговата кариера от 28 професионални сблъсъка, като той получи 250 хиляди долара от двубоя. 

Дневник