Шуменци вече имат възможност да избират от цялостни високоефективни и екологични решения за отопление и климатизация на едно място - бул. "Велики Преслав" 56. Предлага ги магазин МЕТОД, който отвори врати преди дни.

В магазинa са представени както водещи български така и световни брандове - от производители на последно поколение климатични и отоплителни системи. Клиентите могат да избират между отопление на биомаса /пелети/, отопление на ток, газ и соларни системи от марките: BURNiT, Adax, Glamour, Airelec, Tesy. В магазина се предлагат още Термопомпи въздух/вода и климатици - сплит,  мултисплит, подови, касетъчни и колонни системи, с марките: Cooper and Hunter, Daikin, Mitsubishi, Toshiba, Gree, ... и други.

МЕТОД е единственият представител в града на марката Cooper & Hunter – един от лидерите в производството на оборудване за климатизация в САЩ. При това тук, в Шумен, техните продукти могат да бъдат намерени на наистина добри цени, уточняват от търговския обект.

„В Метод сме си поставили цел да предложим на клиентите си най-подходящите за тях високо ефективни, икономични, екологични и интелигентни решения за отопление и климатизация”, обясни управителят на магазина

В МЕТОД клиентите ще получат безплатна консултация за това, кое е най-доброто решение според техните желания и спецификата на дома или офиса им. Разбира се, всичко това ще е съобразено с предпочитанията им за марка и цена.

„Всички стоки, закупени от магазин за отопление и климатизация МЕТОД, са с осигурен монтаж, гаранционна и следгаранционна поддръжка. За целта, се постарахме да съберем наистина добър екип от специалисти“, каза още управителят на магазина. Той уточни в допълнение, че всички стоки могат да бъдат закупени на изплащане, както и с кредитна или дебитна карта.

Нов МЕТОД за отопление и климатизация!

Адрес: гр. Шумен, бул. „Велики Преслав“ 56, тел: 0888102123

www.okmetod.com

 

Рекламна публикация