„Ролинг Стоунс" отлагат началото на турнето си в САЩ и Канада заради заболяване на техния вокалист Мик Джагър, съобщи официалният сайт на групата. Подробности за състоянието на 75-годишния певец не се дават, като се казва само, че докторите са го посъветвали да не тръгва на турне в този момент.

"Лекарите го увериха, че очакват пълното му възстановяване, така че да се върне колкото е възможно по-бързо на сцената", се казва в позицията на групата.

Както на официалната страница на "Ролинг Стоунс", така и в профила си в "Туитър" Миг Джагър обяви, че много съжалява за случилото се и се извинява на феновете на групата в САЩ и Канада.

Румънската и българската страна се съгласиха също, че е от съществено значение да подпишат меморандум за разбирателство за намаляване на замърсяването с пластмаса на Черно море и Дунав при общата граница, посочва още агенцията.

Той поема ангажимент да направи всичко по силите си, за да се върне възможно най-бързо на сцената". Северноамериканското турне на "Ролинг стоунс" беше планирано за периода 20 април - 29 юни.

Дневник