КРЕБС - шуменската компания с над 25-годишен опит в търговията с качествени маркови обувки започва пролетния сезон с обновен магазин, нови предложения и намаления до -70%.

На ул. „Хан Омуртаг“ 4 в Шумен ще намерите магазина на търговска верига КРЕБС. Той е с нова визия и три пъти по-голяма търговска площ –  за да предостави на своите клиенти по-голям избор от продукти, комфорт и удоволствие при пазаруване.

КРЕБС – Шумен е официален представител на италианската марка дишащи обувки GEOX. Те са произведени по патентована технология от качествени, водоустойчиви и дишащи материи, така че да осигурят комфорт и перфектен микроклимат за краката.

Освен това, в магазин КРЕБС може да намерите и страхотни модели на немската марка Rieker – еталон за качествени обувки с висока устойчивост. Този бранд е на челни позиции сред европейските производители на обувки, благодарение на типичната немска педантичност във всеки един етап при създаването на продукта – от дизайнерското студио до производствените помещения и разпространителската мрежа.

В магазина на търговска верига КРЕБС в Шумен ще откриете още голямо разнообразие на OUTLET дамски, мъжки и детски обувки на световноизвестни марки, като Remonte, Marco Tozzi, s.Oliver, Jana, Caprice.

С началото на пролетния сезон шуменската фирма ще зарадва клиентите в родния град с много нови предложения и голямо намаление - до 70%  на всички обувки, маратонки, сандали, пантофи... Може да се възползвате още сега като посетите магазина на ул. „Хан Омуртаг“ 4 (уличката до Детски свят).

Освен с магазин в Шумен, към днешна дата КРЕБС разполага с търговски обекти и във Варна (Мол - Варна на бул. ”Вл.Варненчик” 186,ет.1), и във Велико Търново (Мол Търново на ул. ”Оборище”18).

Следвайте и фейсбук страница на магазина

Рекламна публикация