ЕДЕА Ритейл АД е българска верига за хранителни стоки, с магазини в Русе, Разград и Шумен. Хипермаркет EDEA е най-големият обект с над 50 000 продукта, изложени на 5 000 кв. м. площ и 120 човека обслужващ персонал. След извършено корпоративно проучване се установи, че за 10 месеца хипермаркета е спечелил доверието на русенци, които го припознават като „своя магазин”.

„Това, че е голям, иновативен и модерен, не означава, че е скъп”
- казва току-що напазарувал доволен клиент

EDEA предлага едно уникално преживяване по време на пазаруване. Всичко започва от входа, където модерна и лека за пазаруване количка очаква клиента, с обособено място за чаша ароматно кафе от зоната EDEA Koffee station. Докато се наслаждава на своето кафе или капучино, клиента спокойно може да се разходи из всички зони в хипермаркета:

EDEA Koffee station предлага уникална комбинация между истинско мляко, 100% Арабика кафе и допълнителен вкус чрез сиропи по избор: лешник, бадем, карамел или ванилия. Кафето е създадено от подбрани сортове Арабика и изпечено специално за EDEA Koffee. Съчетанието между топла и студена пяна успява да задържи за дълго време гъстия каймак отгоре, което придава на напитката етажираност. Машината е швейцарска и гарантира винаги едно и също качество с три пръста страхотен каймак.

Пекарна EDEA - Все още има русенци, които не знаят, че хляба в EDEA се произвежда с натурална закваска и е прясно омесен на място, без замразяване! Приготвя се по традиционни занаятчийски рецепти, с натурални естествени съставки и висококачествени брашна, без консерванти и оцветители. Уникалното на хляба от пекарна EDEA е изпичането „на табан“ - традиционен начин на печене от най-стари времена, при който хлябът се пече директно върху камък. Вниманието е насочено изцяло към здравето на клиентите! Към здравето на бъдещите майки и техните деца. Всеки хляб има своя собствена история. Многозърнестия например е омесен с ръжена закваска, два вида брашна и пет вида семена: ръжени и овесени ядки, слънчогледово и ленено семе, белено просо. Хлябът с куркума пък е изключително полезен за бременни и родилки. В пекарната на EDEA може да се избира между 30 вида хляб и хлебни изделия, всеки с различни съставки. Ценовия клас е достъпен "за всеки джоб" - започва от 0,79 лв. и расте, в зависимост от това дали е царевичен или с маслини, дали е с кълнове или билки.

Рибен щанд EDEA предлага богато разнообразие от жива, прясна и замразена риба от местен производител. Студено-пушен и топло-пушенен толстолоб, пресен шаран и амур, охладена ципура, лаврак и сьомга. Несъмнено голямата атракция на рибния щанд е аквариума със жива есетра! Само в EDEA клиента получава услугата „транжиране на риба”. Живата риба може да бъде почистена и нарязана на филе или котлет. Единствено в EDEA ако клиента не намира търсената риба, може да я заяви!

Транжорна EDEA е отворена зад стъклена витрина. Всички процеси на транжиране са видими за клиентите. Месото е специално подбрано от регионални производители, директно от кланицата, без замразяване или шоково охлаждане, винаги прясно. Кюфтета, плескавици, кърначета и наденица от чисто, българско месо, без примеси и соя. За ценителите EDEA предлага най-добрата и модерна технология за зреене на месо - „Dry Aging”. Телешко /рибай или тендерлойн стек/ и свинско месо се затваря в контролирана среда: постоянна влажност около 85% и температура 2°C за период от 35-45 дни. Чрез специалната температура и изпаренията на хималайска сол, месото става уникално крехко с подобрени вкусови качества. Запазват се всички необходими за организма протеини, мазнини, минерали и аминокиселини.

EDEA Вкусно залага на свежи, качествени и естествени суровини. Благодарение на най-съвременното кухненско оборудване, храната се приготвя изцяло на място, всеки ден и през целия ден. Предимствата в кухнята на EDEA са последни иновации: шоков охладител, нискотемпературно готвене и фритюрник под налягане „Broaster”. Пърженето под налягане позволява на храната да поема по-малко мазниина, като „запечатва“ в нея повече от естествените вкусове и аромати. Зоните за хранене разполагат с приблизително 120 седящи места.

Зоната за алкохолни напитки предоставя страхотна възможност за избор на вина от всяко кътче на България и Европа, голямо разнообразие на уиски, бърбън и скоч, а чрез изобилието от бира може да се докоснете до всяка европейска традиция и вкус. Дегустационната зона предлага тестване на различни сортове вина и напитки.

Сладкарница EDEA разработи и внедри свои изделия като еклери, сиропирани сладкиши, кексове и мъфини с лимец, ореховки, бисквити и гризини. Задължително трябва да се опита уникалния вкус на еклери EDEA и сладкиш Трилече. Сладкарницата изработва и индивидуални поръчкови торти, дизайнерски меденки и курабии за всякакъв празник.

Безплатния детски кът предоставя страхотна възможност на децата да се забавляват на воля, докато родителите им пазаруват.

 

Платена публикация