Поп звездата Бритни Спиърс обяви, че ще отдели малко "време за себе си", след като малко преди това в медиите се появи информация, че е влязла в психиатрично заведение. Целта е да се справи със стреса покрай боледуването на баща й, предаде "Ройтерс".

37-годишната певица обяви през януари, че отменя всички си концерти и работни ангажименти, за да бъде със семейството си, след като баща й за малко не почина през ноември след разкъсване на дебелото черво.

В сряда изпълнителката публикува в Инстаграм съобщение, в което казва, че всеки се нуждае от малко време за себе си, и допълва цитата: "Влюби се в грижата за себе си, за съзнанието си, тялото и духа."

Сайтът TMZ писа, че Спиърс доброволно се е записала за престой в психиатрично заведение преди около седмица.

Източник, близък на певицата, заяви, че състоянието на нейния баща Джейми Спиърс не се подобрява след втората операция, на която се е подложил преди около три седмици, както и че звездата се затруднява да се справи с неговото проточило се заболяване.

"Те са много близки. Тя просто иска малко време, за да се фокусира върху себе си", споделя източникът пред "Ройтерс".

Смята се, че основната заслуга за съживяването на кариерата на певицата е на баща й Джейми Спиърс, след като животът на превърналата се в сензация още през тийнейджърските си години звезда излезе извън контрол през 2007 и 2008 г. Той продължава да е одобреният от съда попечител на нейните бизнес дела.

Спиърс става поп феномен през 1999 г. с дебютния си сингъл ...Baby One More Time и последвалите хитове Oops!...I Did It Again. Тя направи завръщане на музикалната сцена през 2008 г. с албума и световното турне към него Circus, а от 2014 г. има постоянни концертни участия в Лас Вегас.

Дневник