Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев смята, че отборът му върви във възходяща линия. Той вярва, че добрите игри и резултати ще продължат, като смята, че футболистите му са подготвени и уверени.

Думите му дойдоха в навечерието на домакинството срещу "Берое". След нулевото равенство срещу "Лудогорец" в Разград ЦСКА е на три точки от шампиона.

Пенев изтъкна, че разликата може да бъде заличена в един мач. "Победителят ще излезе от преките двубои. Разбира се, в другите мачове не трябва да се допускат грешки", заяви той и добави, че не вярва някой отбор да спечели всичките си срещи до края.

Треньорът на червените призна, че ЦСКА има по-малък избор от футболисти. Но добави: "Няма значение, ние сме в битката и то се вижда. С играта, която показваме, сме дали заявка, че сме основен конкурент. Всеки сам да си направи изводите. Каквото и да се случва, ние до края няма да се откажем, да знаете. Имаме ли 11, с 11 човека излизаме."

"Винаги съм бил взискателен и това дава резултат."

"Не е невъзможно (двата силни мача в Разград да са повратна точка за ЦСКА в положителен план). Това, че играхме добре в последните два-три мача, откакто започнаха плейофите, е резултат от това, че играем добре и отпреди това. Вървим във възходяща линия. За кратко време имахме три мача, постигнахме много добри резултати. Отново влизаме в серия през три-четири дни мач, така че така ще бъде до края", каза Пенев.

"Работим за това да продължим във възходяща линия и да постигнем целите", продължи треньорът на червените.

Пенев добави, че няма притеснения за това, че след силните мачове с "Лудогорец" може да се получи спад. "Мотивацията е на много високо ниво. Имаме голямо желание да се представяме много, много добре. Надяваме се това да продължи до края на сезона."

По думите му футболистите са здрави и са готови за мача с "Берое". Очакванията на Пенев са за труден мач срещу силен отбор.

Дневник