Вече втора година Тексим Банк АД работи за своите клиенти и в град Шумен. Офисът се намира на ул. „Патлейна“10 и предлага изгодни и съвременни банкови продукти и услуги. Те са базирани на високотехнологични информационни решения и разбиране на нуждите на клиентите – физически и юридически лица.

Богатата гама от продукти включва фирмено и потребителско кредитиране, депозити, сметки, дебитни и кредитни карти, онлайн банкиране, валутни операции, сделки с ценни книжа, застраховане, и много други.

Тексим банк залага на качественото обслужване и лично отношение към всеки клиент, предлагайки персонализирани продукти и услуги, включително и частно банкиране. През изминалата година Тексим Банк въведе ново изключително удобно решение за своите клиенти, с което спестява време и пари – незабавно издаване на Mastercard кредитни и дебитни карти директно в банковите офиси: http://www.teximbank.bg/all/kreditna-karta-mastercard-standard. Благодарение на иновативната услуга клиентите на банката вече могат да избегнат чакането от няколко дни и повторното посещение на офис за издаването на Mastercard кредитна или дебитна карта. Всеки клиент вече може да получи своята карта в рамките на до 10 минути.

Освен това, банката заяви своето активно присъствие в сегмента на потребителски кредити, като предложи промоционални условия с лихва от 4,99%. Повече информация за условията може да намерите тук: http://www.teximbank.bg/all/promo

Офисът на Тексим Банк в Шумен обслужва клиенти всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа.

Заповядайте. Очакваме Ви!

 

Рекламна публикация