Фирма „Инкотар" АД, известна от 25 години като представител и сервиз на
автомобилната марка CITROEN в гр. Шумен, разширява своята дейност.

От тази година тя вече е официален представител на марките ISUZU, PIAGGIO, VESPA и PEUGEOT OCCASION, както и на световната верига сервизи EURO REPAR CAR SERVICE.

На място в шоурума на фирмата на бул. „Мадара“ 42 в гр. Шумен се предлагат, както нови, така и оказионни автомобили с гаранция. Там са изложени автомобили и мотоциклети на марките ISUZU, PIAGGIO, VESPA и PEUGEOT OCCASION, като фирмата предлага собствен изгоден лизинг и дава възможност за изкупуване на старата кола.

Освен това се предлага сервиз и ремонт на ВСИЧКИ МАРКИ автомобили с КАЧЕСТВЕНИ резервни части и гаранция за извършеният ремонт. Фирмата е част  от  световната верига EURO REPAR CAR SERVICE, която разполага с над 3200 обекта в цял свят и продължава да се разширява, а този в гр. Шумен е осмият за страната.

Сред услугите, които се предлагат са цялостно сервизно обслужване, поддръжка и ремонти на всички марки автомобили от квалифициран персонал, доказал се във времето.

Ние ще дойдем до вас, за да ви помогнем, ако автомобилът ви не може да дойде до нас!

„Въпреки че сме представители на марките ISUZU, PIAGGIO, VESPA и PEUGEOT OCCASION, важно е да се отбележи, че продължаваме качественото обслужването на досегашните ни клиенти, според техните нужди и изисквания. Ние не спираме до тук. Ще продължаваме да разширяваме дейността си. Очаквайте изненади!“, обясни управителят на сервиза.

Можете да се възползвате от услугите на фирмата на адрес гр. Шумен 9700, бул. "Мадара" 42 (срещу бившия КТА „Мадара“), както и да получите повече информация на телефони: 0885 918 380; 054 830 646.

 

Рекламна публикация