Британската поп певица Адел и съпругът й Саймън Конецки са се разделили. Новината бе потвърдена от нейните представители Бени Тарантини и Карл Фиш в официално изявление, писа "Гардиън".

"Адел и партньорът й се разделиха", гласи съобщението, в което се уточнява, че двамата са отдадени на идеята да отглеждат сина си заедно и с много любов и молят личното им пространство да бъде уважено. "Няма да има повече коментари", се казва в края.


Конецки е бивш финансист и основател на благотворителната организация Drop4Drop, която подпомага достъпа до чиста питейна вода.

Адел роди сина им Анджело през 2012 г..Многократно награждаваната певица винаги ревниво в тайна личния си живот, но потвърди, че се е омъжила за Конецки, когато спечели "Грами" за албум на годината през 2017 г.. В благодарствената си реч тогава тя каза, че оценя грамитата, обича Академията, но че мениджърът, съпругът и синът й са единствената причина да прави музика.

През юли същата година тя отмени оставащите й до края на 2017 г. концерти заради проблеми с гласните струни и обяви, че може да не изнася повече концерти. 

Дневник