Американският певец Джо Джонас се ожени за британската актриса от сериала "Игра на тронове" Софи Търнър с изненадваща сватба в сряда вечер. Снимки и видео в социалните мрежи показаха как двамата се венчаят пред двойник на Елвис Пресли в Лас Вегас, предаде "Ройтерс".

Двойката сключи брак малко след като Джонас, който е част от поп рок групата "Джонас Брадърс", участва в наградите на "Билборд", провели се същата вечер в града.

Представител на Търнър, която в момента е на малкия екран в ролята на Санса Старк в хитовия сериал на HBO "Игра на тронове", потвърди новината за брака. Двойката обяви годежа си през 2017 г..

Американският диджей и продуцент Diplo сподели в Инстаграм серия от видеа от сватбата. В първото се вижда как Търнър, облечена в бяло, и Джонас пристигат на мястото на венчавката. В следващо 29-годишният младоженец чака пред олтара заедно с двойник на Елви Пресли. Друго пък показва как 23-годишната булка върви към олтара с бял воал и букет в ръце на фона на песента Speechless на кънтри дуета San + Shay. След това има и кадри от размяната на брачни обети.

Много от развлекателните сайтове предполагаха, че двойката планира да се ожени във Франция през лятото. В интервю за сп. "Харпърс Базаар" от март Търнър заяви, че и двамата искат сватбата да е колкото се може по-скромна и да е по-скоро интимна.

Сватбата в Лас Вегас се случва само пет месеца, след като другият член на групата "Джонас Брадърс" - Ник Джонас се ожени за актрисата Прианка Чопра в Индия.

Дневник