Първото по рода си мобилно приложение за сигурност е вече факт и е достъпно в България. Новият продукт СМАРТ СОТ на Национална агенция за сигурност ТЕЛЕПОЛ е качен в Google Play и може безплатно да се изтегли и ползва в реално време. По повод 25-та си годишнина компанията създаде това уникално приложение като подарък за клиентите си.

“Всички приложени наши иновативни решения, внедрени в десетки фирми в страната като интелигентната радио-информационна система (ИРИС), уникалната интерактивна система за охрана СМАРТ СОТ, клиентският виртуален офис МОЯТ ТЕЛЕПОЛ и други иновации ги събрахме в едно. Надградихме ги с нови технологии, добавихме “умен дом” и създадохме виртуалната реалност, видеонаблюдението, контрола на достъпа в приложение за сигурност с познатото вече име СМАРТ СОТ. Това е венец на труда ни през годините и нашият подарък за клиентите ни”, сподели управителят на компанията Владислав Върбанов.

Според него новото приложение осигурява непрекъсната връзка в реално време с охранявания ни обект. “Благодарение на набор от различни функции, само с едно натискане на бутон нашите клиенти могат да предадат или снемат обекта си от охрана, да алармират с “паникбутон”, да извикат патрул или да активират “умен дом”- опция, която позволява управлението на всички електроуреди, осветление, отваряне и затваряне на врати от разстояние”,  обясни управителят.

Следвайки откритата си клиентска политика ТЕЛЕПОЛ става първата българска компания със собствено мобилно приложение, чрез което дава в ръцете на своите клиенти контрола и управлението на охраната си.

Вече 25 години, благодарение на сериозно ноу-хау, уникални по рода си разработени и сертифицирани иновации, запазени търговски марки на услугите си, отличия  и награди в IT  сектора, ТЕЛЕПОЛ  посреща предизвикателствата на времето, за да осигури на клиентите си качествен, спокоен и модерен начин на живот във време на нарастваща връзка между дигиталния и физическия свят.

Днес на празника си фирмата посреща гости от цялата страна – бизнеспартньори, колеги, приятели, за да сподели годишнината си и да отдаде дължимото към всички, които имат принос за успеха й.
 

Рекламна публикация