На 18 май (събота) от 18:00 ч. на площад „Освобождение“ в гр. Шумен ще се проведе концерт на народния изпълнител Илия Луков и Танцова формация „Мездра“, който се провежда с подкрепата на водача на листата на ВМРО за евроизборите Ангел Джамбазки.

На празничното събитие ще присъства и вицепремиерът, министър на отбраната и председател на ВМРО – Българско национално движение Красимир Каракачанов, както и народният представител в ПГ на „Обединени патриоти“ Емил Димитров.

В основата на българския фолклор е да сплотява, обединява, забавлява и весели. Заедно, хванати за ръка, рамо до рамо, в единна стъпка всички заедно да направим най-дългото хоро, призовават организаторите.

Неслучайно започваме нашата кампания с българско хоро. Ако има нещо, което ни прави различни от другите европейски или световни нации, то това е хорото. На хорото се хващат за ръка непознати хора, играят в един ритъм. Хорото е което ни събира, обединява и ни прави българи. Хорото, носията, шевицата – това  е нашата национална памет. Това сме ние българите. Това си поставяме за задача на тези избори – 3-а политическа сила, 3 мандата. И продължаване на битката срещу мултикултурните и псевдолибералите, срещу нашествието, ислямизма. Ще защитаваме докрай българския интерес, категорично заяви Ангел Джамбазки.

За Ангел Джамбазки и ВМРО гласувайте с №3 в интегралната бюлетина!

Пресцентър на ВМРО-БНД