ЦСКА се насочва с вяра към последния кръг, който ще бъде решителен в борбата за титлата в Първа лига. Червените се нуждаят единствено от задължителна победа срещу "Ботев" (Пловдив) у дома, но ще чакат и грешна стъпка на "Лудогорец" срещу "Черно море" в Разград.

Разликата между двата състава се запази една точка, след като червените спечелиха с 2:0 срещу "Левски" в дербито, а шампионите постигнаха успех със същия резултат срещу "Ботев".

"Разбира се, че вярвам в чудеса, аз вярвам в Бог. Може да се случват чудеса. Сега трябва да се подготвим за мача в петък", каза Евандро, който вкара втория гол за ЦСКА.

В същия дух се изказа и треньорът на червените Добромир Митов. "Вярваме до последно, докато има шанс. Ако Господ реши, може да станем шампиони. Пред наша публика трябва да излезем и да го спечелим (последния мач)", добави той.

Другият голмайстор на ЦСКА в двубоя с "Левски" - Тиаго Родригес, заяви: "Още нищо не е свършило, има още един кръг и трябва да спечелим битката".


"Излизаме срещу "Черно море" - един традиционно неудобен съперник за нас. Победата ще ни гарантира осмата титла. Хубаво е да печелиш поредни шампионски титли, но никой не е абониран за това", каза изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев след важния успех в Пловдив.

"Нито една година не е лесна сама по себе си. Виждате, изпитваме сериозни затруднения. Надявам се нашите момчета в петък да изиграят силен мач и да станем шампиони за осми път", добави той.

Мачовете в петък са от 20.00 часа.

Дневник