"Лудогорец" призова привържениците си за пълна подкрепа в решителния мач с "Черно море" в петък. От клуба пускат билети по 1 лев за срещата, в която могат да спечелят осмата си поредна титла.

Минути по-късно и другият отбор, борещ се за шампионската купа - ЦСКА, също обяви евтини билети. Пропуските за мача на червените с "Ботев" (Пловдив) са по 6 лева за всички сектори.

Шампионите водят с точка пред ЦСКА преди последния кръг. При победа те ще вземат осмата си титла.

"Лудогорец" премина през тежък сезон, но въпреки всички перипетии остана един последен мач, който ако спечелим, отново ще бъдем шампиони", написаха от клуба в сайта си.

"Момчетата на Стойчо Стоев имат нужда от вашата подкрепа, за да победят в един финал за титлата корав съперник като "Черно море". Нека спечелим заедно в този двубой в петък. Нека се съберем на "Лудогорец арена" и подкрепим шампионите на България", допълват от "Лудогорец".

Клубът има едни от най-скъпите билети в Първа лига, като води строга ценова политика. Най-евтините билети за двубоите в Разград са по 8 лева за трибуна "Моци".

От ЦСКА завършват информацията в сайта си с призива: "Всички на стадиона! До последен дъх и с цялото сърце. Заедно можем всичко!"

Червените вече два пъти пускаха намалени билети на цена 6 лева за всички сектори. Така беше за реванша от полуфиналите за Купата на България срещу "Ботев", както и за мача с "Лудогорец".

Дневник