Не ме изненадват действията на Цветан Цветанов, защото очевидно натам се вървеше от началото на сагата с апартаментите, каза заместник-председателят на ВМРО и на групата на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов. Според Веселинов Борисов иска да скъса с лицата, които по една или друга причина са създали лош имидж на партията.

"Чудесно", беше първата дума на депутата от БСП Александър Симов. Според него "има замитане на следите, но няма как да се отстранят мазните отпечатъци от местопрестъплението, дори да накараш Цветан Цветанов да емигрира". "Няма как с махането на Цветан Цветанов ГЕРБ да си извоюва така мечтаната прошка, за която халюцинират от нощта на изборите. Оттеглянето на Цветанов, е потвърждение на вина", добави Симов. Той смята, че изборната победа на ГЕРБ не означава, че хората са забравили и простили.

"Коментарът ни за Цветан Цветанов е същият, както при оставката на Корнелия Нинова - не се месим във вътрешните работи на нито една партия", каза заместник-председателят на групата на ДПС в парламента Хамид Хамид. "Всяка политическа партия си има свой устав и свои правила, както и собствен вътрешнопартиен живот. ДПС никога не е коментирала и не се е намесвала във вътрешните работи на нито една партия. Няма да го направи", добави Хамид.

Дневник