Вратарят Николай Михайлов подписа нов договор с "Левски" и остава в клуба за още две години. Новината съобщи футболистът в собствената си страница в "Инстаграм".

"2021. Само "Левски", написа Михайлов в социалните мрежи.

Договорът на Михайлов, който е на 30 години, изчиташе и той получи предложение да го продължи. Още в средата на седмицата изпълнителният директор на клуба Павел Колев обясни, че се водят преговори с Михайлов.


"Имаме разговори с Михайлов и мисля, че ще ги завършим успешно. Той обаче е наясно с нашите планове и знае, че усилено търсим вратар, за да можем да му създадем силна конкуренция. Той знае, че няма гарантирано титулярно място", обясни Колев.

Вратарят тренираше с "Левски" още от есента на 2018 г., като подписа шестмесечен договор през ноември. Михайлов изигра всички мачове през пролетния полусезон, като записа 15 срещи. В тях вратарят получи 16 гола и пет пъти запази мрежата си суха.

Михайлов, който е юноша на клуба, игра за "Левски" между 2004 и 2007 г., като записа 15 мача в първия си престой. Със сините той е двукратен шампион и игра в групите на Шампионската лига, след което беше привлечен в "Ливърпул".

"Левски" работи по селекцията, като новият треньор Петър Хубчев обяви, че иска тимът да привлече "футболисти с класа и качества като хора, които да променят отбора". Сините обявиха, че се разделят с Давид Яблонски, Жерсон Кабрал, Милош Цветкович, Богдан Вашчук, Серджиу Буш, Антони Белмонт, Луи Нганиони, Луан Виана и Седрик Унтонджи. Водят се разговори с Нашименто и Ривалдиньо, които няма да започнат подготовка с "Левски", а бъдещето на Еркебулан Сейдахмет не е ясно.

Дневник