От 10 до 15 юни, в Шумен гостува традиционното изложение на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО.

В навечерието на лятото, за шест дни панаирните щандове ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия - дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти са на много добра цена в зависимост от дизайна и материала, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа. 

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла. Със сигурност всеки ще намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата - на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.

Фирмите участници в изложението предлагат различни промоции и намаления към крайните клиенти, както и оферти за продажба на едро към собственици на магазини и търговски обекти.

На панаир, като на панаир - той трябва да се види и почувства. С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за всички свои почитатели и клиенти от понеделник до събота в изложбени павилиони на булевард "Славянски", с работно време от 10 до 19:30 часа. Посетете! Изберете българските производители!

Платена публикация