Може би всеки човек е имал момент, в който е бил много гладен, но буквално е бил изтощен от работния ден и е нямал сили дори да вдигне вилицата. А има и хора, които са си просто мързеливи и искат да бъдат хранени като бебета. Точно за тези хора вече има специално предложение, което да удовлетвори изискванията им.

Утре в Лондон отваря врати ресторант, в който клиентите ще ядат без да използват ръцете си. Заведението се казва Hands Off! и предлага възможност на клиентите си да бъдат хранени от сервитьори с помощта на клечки. Сервитьорите ще имат грижата да наливат в устата им дори и напитките.

Ресторантът е вдъхновен от местна традиция в столицата на Тайланд Банкок, където особено важните гости се почитат по този начин.

Кувертът в лондонския ресторант ще струва 20 британски паунда. В менюто са включени основно специалитети от азиатската кухня.

Ресторантът ще работи само четири дни, а причината за отварянето му е да събере средства, които ще бъдат използвани с благотворителна цел. 100% от приходите отиват за Mary's Meal - благотворителна организация, която осигурява храна за много бедни деца в училище, които не могат да си го позволят.

Дневник