Актоьрът Брадли Купър и руският супермодел Ирина Шейк се разделят след четиригодина връзка, потвърди сп. "Пийпъл".

44-годишният Купър и 33-годишната Шейк решиха официално да прекратят връзката си и приятелски да решат как да споделят попечителството над дъщеря им Леа Де Сейн, която се роди през март 2017 г., съобщава вътрешен източник на изданието.

Представители на двете знаменитости все още не са коментирали публично раздялата.

Номинираният за "Оскар" актьор и супермоделът започнаха връзката си през пролетта на 2015 г.. Двамата поддържаха отношенията си далеч от публичното пространство, а през февруари 2019 г. в интервю за сп. "Гламър" Шейк коментира, че предпочита връзката им да е извън светлините на прожекторите.
"Имам много приятели, които споделят голяма част от личния си живот в Инстаграм или социалните медииотно, но смятам, че всичко е въпрос на личен избор", заяви тя и допълни, че докато работата й изисква да е постоянно пред камерите и обективите, е решила че личният й живот ще бъде по-спокоен. "Затова се нарича личен, защото е нещо за теб и семейството ти и съм щастлива от това."

Филмът на Брадли Купър "Роди се звезда", който тази година беше номиниран за 8 награди "Оскар", остана в историята на церемонията по връчването на статуетките най-вече с музикалния дует на актьора и режисьор на лентата заедно с Лейди Гага. Той предизвика десетки възторжени публикации в "Туитър". В коментарите често се срещаха призиви Брадли Купър да изостави приятелката си заради Лейди Гага.

Малко след това певицата пък потвърди слуховете, че е "бременна", но с нов албум и в шоуто на Джими Кимъл коментира появилите се спекулации в социалните мрежи след раздялата й с годеника й Кристиано Карино, когато феновете започнаха да коментират, че всъщност тя е влюбена в Купър. По повод емоционалното изпълнение на живо от сцената на оскарите Гага заяви: "Социалните медии, честно казано, са тоалетната на интернет и онова, което сториха на поп културата е дъното". След това допълни: "Хората видяха любов и представете си, това е, което искахме да видите. Това е любовна песен."

Дневник