Лудогорец" ще преследва девета поредна титла в България и ново участие в групите на европейските клубни турнири. Това каза един от собствениците на клуба Георги Домусчиев. Бизнесменът изгледа учебната игра на шампионите срещу аматьорския "Надежда" (Доброславци).

"Целта пред "Лудогорец" на първо място е да играе качествен, бърз и атрактивен футбол, който да се харесва на феновете. Естествено, че и през тази година ще гоним шампионската титлата и участие в групите на Шампионската лига или Лига Европа", каза Георги Домусчиев.

Той говори след успеха с 12:1 над аматьорския тим в комплекса "Царско село". Това беше учебна игра преди тимът да замине на лагер в Австрия, където ще играе сериозни проверки.

"Искаме "Лудогорец" да играе футбол, който се харесва на феновете, пари за грозен футбол няма да даваме. В клуба е нужно освежаване, тъй като знаете, че някои играчи вече са на години. Селекцията ще продължи, въпреки че не е лесно в България да се привличат класни попълнения. Още от утре Лудогорец ще има нов футболист", добави по-малкият от братята Домусчиеви.

Дотук отборът привлече нападателя Мавис Чибота и халфа Дан Битон. И двамата идват от първенството на Израел.

Дневник