Парите са нещо, към което всеки от нас се стреми. Едни ги постигат по-трудно, при други идват на късмет.

Има обаче едни 3 зодии, за които парите никога не са били и няма да бъдат проблем. При тях финансовите постъпления се случват по-лесно, но това далеч не означава, че те не работят здраво за тях и не дават всичко от себе си, за да имат такъв материален комфорт. Ето кои са те:

Телец

Едва ли ще срещнете представител на знака, който да няма пари, да не работи на престижна позиция или да няма заделени финанси както за удоволствия и глезене, така и за "черни дни" (ако се наложи да подпомогне себе си или свой близък). Телците са толкова материална и зависима от парите зодия, че няма как да не ги изкарват приятно, без много "пот на чело".

Скорпион

Те са зодията, която не е грандоман във финансово отношение, но пък предпочита да вижда парите си в банковите си сметки. Обикновено представителите на знака имат по няколко дебитни карти и умело разполагат и боравят с доходите си, не се мъчат много, докато изкарат хубави, стабилни и удовлетворяващи суми, имат дарба да надушват доходоносния бизнес и проекти.

Козирог

Те не само че изкарват парите си лесно, защото са безкрайно дисциплинирани и отговорни и това просто им се отдава, но са и много спестовни. Едва ли ще се намери представител на знака, който да няма завиден капитал в банката. Привърженици са на идеята "по-добре няколко хиляди в сметката, отколкото милиони в главата".

dariknews.bg