Звездата на бразилския национален отбор и ПСЖ Неймар е готов на краен ход в стремежа си да се завърне в "Барселона", пише "Спорт". Според каталунския вестник нападателят се подготвя за публично извинение пред привържениците на испанския шампион заради напускането си.

Преди две години Неймар премина в ПСЖ в исторически за футбола трансфер. Френският клуб купи правата му за 222 млн. евро - сума, която остава ненадмината и до момента.

Твърденията са, че бразилецът е разочарован и иска да напусне. Той бил готов да признае, че е сгрешил с преминаването си в ПСЖ.

Преди две години Неймар каза, че е време да се насочи към ново предизвикателство. Много специалисти прочетоха в действията му, че опитва да попадне във водеща роля в изграждащия се проект. И в двата сезона обаче ПСЖ не успя да стигне далеч в Шампионската лига.

Според "Cat Radio" ръководството на "Барселона" е решило да привлече Неймар и Антоан Гризман. ПСЖ постави цена на бразилеца 300 млн. евро. Каталунците искат да включат в сделката за него и Филипе Коутиньо, който да отиде в ПСЖ.

Дневник