Отборът на РДПЗБН-Шумен спечели футболния турнир, организиран от областната дирекция на МВР по повод професионалния празник на работещите в министерството, 5 юли, съобщиха от пресцентъра на полицията.

До мача за първото място огнеборците стигнаха след две поредни победи в предварителната група. На финала те играха оспорван двубой с победителя от другата група - РУ-Шумен. В две полувремена от 12 минути двата отбора показаха майсторска игра с много положения за гол. Тимът на РДПБЗН-Шумен победи РУ-Шумен с 4:1. На трето място се класира отборът от РУ-Велики Преслав, който спечели срещу полицаите от Каолиново след изпълнение на дузпи.

Мирослав Желязков от отбора на РСПБЗН-Шумен получи грамота за голмайстор на турнира, а Тодор Тодоров, от същия тим, награда за най-добър вратар, след като допусна само един гол в своята врата във всички двубои.

ОДМВР- Шумен благодари за оказаното съдействие за провеждане на турнира на ОС на БФС- Шумен и на Цветан Райков управител на спортния комплекс в Градската градина.

По повод празника на МВР поздравление към служителите поднесе ст.комисар Ялчън Расим, директор ОДМВР- Шумен. „Празничният ден е и за равносметка и очертаване на новите предизвикателства, свързани с основната ни мисия - обезпечаване на сигурността и спокойствието на българските граждани и опазване на обществения ред. Изразявам своето уважение към усилията, които полагате всеки ден за добруването на жителите в Шуменска област.

Желая на служителите във всички структурни звена крепко здраве, лично и семейно щастие, неизчерпаема енергия и късмет! Множете професионалните си успехи и бъдете горди с тях!“, казва в поздравлението си комисар Ялчън Расим.

ШУМ.БГ