ЦСКА започва новия сезон с предизвикателство на европейската сцена. Червените се изправят срещу черногорския "Титоград" на старта на квалификациите в Лига Европа.

Българският представител приема съперника си на "Българска армия" тази вечер от 20.30 часа. Двубоят ще бъде излъчен по "Би Ти Ви екшън".

"Искаме още в София да решим изхода на двубоя и да си облекчим малко задачата. От нас зависи", каза треньорът Добромир Митов в навечерието на срещата. По думите му е важно ЦСКА да не допусне гол.

Той посочи, че изпитанието е сериозно, но е уверен в успеха.

ЦСКА промени състава си през лятото, като за разлика от предни години направи стегнато селекцията си още преди началото на подготовката.

Червените привлякоха защитника Петър Занев, италианския плеймейкър Диего Фабрини, руския атакуващ полузащитник Денис Давидов, шотландския нападател Тони Уот, ирландския атакуващ полузащитник Греъм Кери, вратаря Густаво Бузато и взеха за постоянно бранителя Нуно Томаш, който през пролетта игра в отбора под наем. Преди ден на "Българска армия" дойде и крилото Вив Соломон-Отабор, който е играл в английския "Бирмингам".

ЦСКА остави добри впечатления с играта си в някои от приятелските срещи, а в последната отборът спечели с 3:0 срещу "Вихрен".

Дневник