Треньорът на "Левски" Петър Хубчев заяви, че двете победи на старта на сезона няма как да го подведат за състоянието на отбора. След гръмкото 4:1 срещу "Дунав" в Русе той отново заяви, че му трябват още футболисти.

"Само резултатът е впечатляващ. Не знам дали не ставаме все по-взискателни, но мисля, че не играхме много добре. Не е лошо да си взискателен. Не е лошо да не играят добре и да побеждаваме, но видяхме слабости. Аз намирам за добре, че правим положения, но вкарахме четири и пропуснахме още толкова. Трябва да вдигаме нивото и ще се оплача отново – на нас ни трябват хора", каза Хубчев пред "Диема спорт".

"Въпросът е колко ще издържим, защото кадърът е страшно малък", добави той.

В четвъртък "Левски" приема "Ружомберок" в реванш от първия квалификационен кръг в Лига Европа след победата с 2:0 в първата среща. Сините обявиха, че са подготвили за привържениците и колекционерите "най-обемната официална програма, издавана някога за футболен мач в България". Изданието е 64 страници и е посветено на двубоя с "Ружомберок", като включва интервю с Хубчев, представяне на отбора и въпросник, свързан с историята на отбора в Европа.

Дневник