Сериозни разговори и мерки ще се взимат в ЦСКА след нулевото равенство с "Титоград" в квалификациите на Лига Европа. Във вторник вечер червените направиха 0:0, но продължиха напред след убедителната победа с 4:0 от първата среща. Главният мениджър на червените Стойчо Стоилов не беше доволен след края на срещата.

"Трябва да проведем сериозни разговори с треньорите и играчите. Този мач беше протоколен, но все пак трябваше да вземем победата, за да трупаме коефициент. Трябва бързо да забравим този мач и да мислим за следващите срещи. Не бива да търсим оправдания, този отбор трябваше да го победим два пъти", коментира Стоилов.

Капитанът Николай Бодуров определи двубоя като слаб и призна, че в тима е имало подценяване.

"Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач - 4:0 - до някаква степен нормално", каза защитникът.

В следващия кръг червените се изправят срещу хърватския "Осиек", а според Бодуров с подобна игра в ЦСКА не могат да са оптимисти.

"Мисля, че "Осиек" е доста по-труден съперник, без да подценявам отбора на "Титоград". Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да променим чипа в главата. За първенството трябва да победим, защото вече там направихме издънка, неочаквана за нас", добави Бодуров.

Дневник