ЦСКА се готви да обяви промени в разгара на кризата, в която изпадна. Червените допуснаха тежка и болезнена загуба с 1:3 от "Черно море" у дома, след която остават само с точка след двете домакинства от началото на сезона.

Главният мениджър на червените Стойчо Стоилов привлече вниманието, като каза, че вината е единствено в клуба - нещо, което е изглежда необичайно, тъй като след слаби резултати той обикновено вижда основните проблеми другаде.

"Мисля, че двата мача с "Етър" и Монтенегро ("Титоград") се видя, че не сме в добро състояние. Минахме между капките в тези два мача, но в третия загубихме. Напълно резонна загуба. В момента искаме да преспим, да видим къде са причините и утре (в неделя) ще се обявят решения пред медиите, обществеността и нашата публика", каза Стоилов. Той посочи, че решенията ще са на собственика на клуба Гриша Ганчев.

"Оправдания много могат да се измислят. Въпросът е, че ние сме си виновни сами и всеки ще си понесе отговорността", заяви Стоилов.

Той уточни, че ще се даде отговор на въпроса кой кой е в треньорското ръководство. От последните кръгове на миналия сезон начело на ЦСКА са Добромир Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев, като първите двама водят мачовете от скамейката. Преди месец в екипа влезе и сърбинът Милош Крушчич, който беше представен като анализатор.

Времето за отговор и промяна при червените е малко, тъй като в четвъртък съставът приема "Осиек" в среща от втория квалификационен кръг в Лига Европа.

Дневник