Шуменската компания Херти АД взе участие в петата годишна конференция на Wines&Vines  в Йонтвил, Калифорния. Фирмата представя своите продукти на форума зад океана за втори пореден път, съобщиха от компанията.

Конференцията се проведе през изминалата седмица и събра представители на винарския  бранш от цяла Северна Америка. Лектори бяха известни винопроизводители и представители на бизнеса, които дадоха насоки за успешно създаване на винен бранд, включително начините на опаковане и дизайн. Лекции изнесоха експерти като Рич Бауер, изпълнителен директор на “Free flow wines”; Педро Фернандес-Генерален,  директор на Аморим корк Америка и Марк Питърс, директор планиране и етикетиране на G3.

Част от засегнатите от тях теми включваха факти за това, колко важно за поддържането на стабилни резултати във винопроизводството е създаването на дългосрочни партньорства при доставките на опаковъчни материали, както и необходимостта за получаване на актуална информация за новостите в бранша.

Като компания с отношение към дизайна и опаковките, участието на ХЕРТИ в конференцията беше изключително важно за развитието й зад океана. Вярваме, че да си в крак с новите тенденции в съответния бранш е ключово при разработването на иновации, а това от своя страна – е от изключителна важност за конкурентоспособността на фирмата, обясниха от компанията.

Платена статия