Двамата капитани на ЦСКА - Николай Бодуров и Рубен Пинто, отново са извън групата на червените. Отборът замина за Украйна, където в четвъртък ще играе със "Зоря" (Луганск) в реванша от третия предварителен кръг в Лига Европа.

Преди седмица Бодуров не попадна в групата при равенството 1:1 в София. След мача треньорът Люпко Петрович първо каза, че защитникът има умора, но след това заяви, че Бодуров създава проблеми в отбора.

Пинто не е играл след тежката домакинска загуба с 1:3 от "Черно море" във втория кръг на Първа лига. В последните две срещи капитан беше опитният Петър Занев.

Петрович отказа да говори на летището. Младият защитник Иван Турицов изрази увереност, че ЦСКА ще излезе победител, като посочи, че ще се разчита на колектива.

"Независимо дали ще играем бързо или не, отиваме за победа. Ще разчитаме на колектива и добрата игра. Шансовете са напълно реални, според мен ще победим. Ще вземем това, за което отиваме", каза Турицов.

"Наистина ще е трудно, защото играем през три-четири дни, но всички се чувстваме добре. Най-силният ни коз е колективът", посочи десният бранител.

Дневник