Най-новият ресторант в Шумен - The Joyful Bar and Dinner – отвори врати официално вчера и още във вечерта на своето откриване даде заявка, че това няма да е просто поредният нов ресторант в града. Не само заради специалната програма, прекрасната обстановка и невероятно вкусните ястия, съчетани с питиета за ценители. Изключителната прецизност при изпълнението на всяка една част от цялото; на всеки един детайл от тази част, накара гостите да се почувстват на точното място в точното време.

Първата вечер на ресторанта стартира със стандартна и добре издържана официалната част - откриването и освещаване от отец Димитър и продължи със специална програмата - красотата на българския фолклор, събрана в изпълненията на танцьорите от „Луди Млади“. Докато гостите опитваха от специалитетите на заведението, звучаха гласовете на певицата Деси и гост изпълнителката Славея Иванова, която всички познават от участието й в „Гласът на България“. Техният репертоар беше прецизно подбран, така че да пасне на стила и обстановката в заведението. Магична беше вечерта и благодарение на огненото шоу на „Палячи“. За музикалния фон се погрижи Dj Митко, а водещ беше Коко Паносян.

The Joyful Bar and Dinner отваря врати на място, добре познато на всички шуменци - бившият Ирландски клуб. Заведението е напълно пременено, с модерна обстановка в еклектичен стил, която създава усещане за стил и дори малко екзотика, но едновременно с това те кара да се чувстваш уютно и топло. Всичко - от обстановката и разположението на масите до обслужването и подбора на меню и питиета, е направено така че да може да се насладиш на храната и компанията.

Всички, които вече са решили да посетят ресторанта, трябва да знаят, че вторият етаж е мястото с много повече екзотика. Там, пред погледите на гостите, суши майстор ще приготвя традиционното японско ястие. Обстановката е допълнена от огромен аквариум с интересни видове от океанското дъно.

“Идеята при създаването на The Joyful Bar and Dinner беше да сътворим място, където хората не просто да се хранят, а да изпитат удоволствие от храната. За тази цел сме направили подбор на ястия, които включват от една страна стандартни предложения, като домашни пържени картофки, и от друга -напълно нови за Шумен, като черен бургер. За приготвянето на ястията, освен на добър готвач, разчитаме и на качествени, натурални продукти, вложени в тях. За това сме подбрали и производителите, от които ги доставяме. Освен това вярваме, че доброто обслужване и приятната обстановка са от особено значение за това гостите на заведението да се почувстват като у дома си”, обясниха мениджърите на заведението Нели Веселинова и Георги Русев

Те, заедно с екипа на ресторанта, канят всички, които ценят добрата кухня и първокласните питиета, споделени с добра компания в уютна обстановка и лека, приятна музика, да проверят постигната ли е целта - удоволствие и наслада от храната... И гарантират, че заведението ще се развива, благодарение и заради гостите му, като оттук нататък може да очаквате нови, различни предложения за това да си изкарате приятно вечерта.

The Joyful Bar and Dinner: бул. “Симеон Велики” 67а (бившия Ирландски клуб)
Тел. за резервации 088 555 2500
Фейсбук страница на заведението
 

Рекламна статия