Ангел Джамбазки е кандидатът на ВМРО за кмет на София, щял да премахне гетата. "Първата заповед, която ще издам като кмет на София, е администрацията в срок от 24 часа да подготви доклад за разрешаване на въпроса с незаконните постройки в гетата", заяви той на представянето на кандидатурата му от лидера на партията Красимир Каракачанов на официална пресконференция в централата на ВМРО.

Пълната листа с кандидати за общински съветници и кандидатите за районни кметове ще бъдат представени следващата събота, на 28 септември.

"Местните избори са много по-важни от парламентарни и всякакви други избори, защото от хората, които се избират за кметове, зависи непосредствено ежедневният проблем на всеки български гражданин", каза Каракачанов, цитиран от пресцентъра на партията. Той даде задачата на Джамбазки като кмет да се заеме с парковете – да има повече сигурност и озеленяване.

По думите му кандидатурата на Джамбазки е силна, а той има своя немалък опит като общински съветник и човек, който се е борил за решаване проблемите на столицата.

Дневник