"Манчестър юнайтед" направи поредния си неубедителен мач, след като загуби от "Уест хем" с 0:2. Визитата в Лондон не премина по план за тима на Оле Гунар Солскяр, "червените дяволи" са с две загуби, две равенства и две победи в първите шест кръга.

В таблицата на Висшата лига "Юнайтед" остава на седмо място с осем точки, колкото имат още "Борнемут" и "Тотнъм". Успехът на "Уест хем" изкачи "чуковете" на временното четвърто място.

Съставът на Мануел Пелегрини има 11 точки, с колкото е и "Лестър". "Уест хем" е в серия от пет мача без загуба, след като стартира сезона с поражение.

"Чуковете" откриха в 44-ата минута, когато точен беше Андрий Ярмоленко. Украинецът се разписа след подаване на Фелипе Андерсон и точен изстрел от около 11 метра.

След почивката "Юнайтед" беше по-активният тим и имаше доста повече ситуации. "Червените дяволи" държаха топката близо 60% от времето, но и това не помогна на гостите да стигнат до гол.

Вместо това "Уест хем" удвои шест минути преди края. Точен беше Аарън Кресуел след прекрасно изпълнение на пряк свободен удар.

Дневник