В последната септемврийска седмица в Шумен стартира традиционното изложение на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО.

За шест дни щандовете на изложението, разположени на бул. "Славянски" ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, текстил, трикотаж и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия - дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла за предстоящия есенно - зимен сезон. Със сигурност всеки ще намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата - на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.

На панаир, като на панаир - той трябва да се види и почувства. Не чакайте края на седмицата, изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от понеделник до събота на бул. "Славянски" с работно време от 10 до 19 часа. Посетете! Изберете българските производители!
 

Платена публикация