Професионалната астроложка Каролин Фокнър твърди, че 20 февруари е най-добрият ден за сватба през 2020 г. заради съчетанието на нумерологията с подреждането на планетите.

В нумерологията двойката означава решимост и сила, а в астрологията числото две е подчинено на Венера - богинята на любовта и красотата.
 

На 20 февруари 2020 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната ще са в един знак. Това означава силно обвързване, емоционална стабилност и реализиране на свещен съюз.

Според Каролин Фокнър 2020 г. е година за продължаване напред.

"Сатурн е в присъщия му знак Козирог от 2017 г., което ни караше да преразглеждаме аспекти от живота си, изискващи много усилия, и да влагаме енергия само в хора и ангажименти, които са в синхрон с най-дълбоката ни природа, или душата ни, ако предпочитате - каза Каролин Фокнър. - Сатурн преминава в идеалистичния и напредничав знак Водолей през 2020 г., където ще е и Юпитер. Комбинацията се появява за първи път от 60-те години на миналия век, които бяха време на любов, равенство и свобода, свобода да обичаш.

"Затова двойките, устояли на трудния от астрологическа гледна точка двугодишен период и запазили решимостта си да се свържат, не само ще се справят с трудностите, но и ще се развиват заедно, умствено и духовно" - добавя астроложката.

Към датата 20 февруари вече и без това има повишен интерес за сватби. 2020 г. е и високосна. По традиция пък тогава и дамите могат да правят предложения за женитба. 

Дарик