Уважаеми шуменци,

Имам честта и удоволствието да Ви представя листата на ВМРО – БНД, Шумен на кандидатите за общински съветници. Това са интелигентни хора, някои от тях и красиви, но всичките – амбицирани да помогнат, всеки със своите компетентности, за превръщането на нашия град в привлекателно място за живот. Нашите кандидати са убедени, че програмата, която издигаме за управлението на общината, притежава всичко необходимо като заложени в нея приоритети, за да привлече Вашата подкрепа.

Първи в листата е инж. Деан Станчев, млад и енергичен, с опит в отстояването на интересите на гражданите в Общинския съвет. Гласувал против увеличаването на цената на водата, противопоставил се на субсидирането на цигански фондации, подкрепил идеята за безплатни детски градини за децата на образованите родители. Втори в листата съм аз, доц. д-р Стефан Минков. Следват специалистът по сигурността, бившият служител на МВР Олег Николов, познатият на шуменските граждани д-р Милен Чолаков, адвокат Иван Калайджийски, с чиято помощ ще избягваме юридическите хватки, които местните политици често използват, за да отхвърлят определени полезни, но неудобни инициативи. Под № 6 в листата е атрактивният Христо Драгозов, бивш военен, участвал в редица възстановки по света и у нас. Следват Явор Якимов, историк и директор на училище, чаровната Светлана Карастоянова, икономист, Симеон Симеонов, историк и теолог, младата вълна във ВМРО, представена от Георги Кънчев, Явор Вълчанов, Яница Николова, Мария-Екатерина Камбурова, Орлин Костов и Наталия Велкова, всеки от тях – със своите знания и ентусиазъм готов да помогне за просперирането на родния град. В листата са и изявени професионалисти – предприемачът Илко Илиев, истински родолюбец, доц. д-р Цветослав Цанков, виден специалист по Компютърни системи и технологии, о.р. майор д-р Стоян Цанков, който от висотата на своите години и авторитет е морален ориентир за младите в партията. Листата се допълва от инж. Роман Костов, Парашкева Петрова и Емил Чанев.

В нашата листа са съчетани младостта с опита, знанията с ентусиазма, обхванати са възможно най-много професии и обществени сфери, за да бъдем полезни на Вас – шуменските граждани. Защото с можещ екип няма нерешими проблеми.

Гласувайте с № 34, за да ни дадете възможност да изпълним нашата програма. Използвайте и правото си на преференциален вот, защото по този начин ще реализирате мажоритарния си избор.

Вие сте Шумен, а Шумен е България!

Пресцентър на ВМРО-Шумен