Председателят на партия „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ г-жа Александра Христова и почетният председател на политическата организация г-н Георги Анастасов ще посетят Шумен на 7.10.2019 г., понеделник. Те ще представят пред членове, симпатизанти на партията и журналисти аргументите си, защо са подкрепили кандидатурата на г-н Красимир Костов за кмет на Шумен. По време на визитата ще бъдат връчени и членски карти на новите членове на партията. Мероприятието ще се проведе от 15.00 часа в зала „Тича“ на хотел „Шумен“.

Господин Красимир Костов издигнат за кандидат кмет на Шумен от Партия „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“ и подкрепен от СПС „Защита“, БНДС „Целокупна България“ и ПП „Социалдемократи“ ще открие предизборната си кампания на 7 октомври 2019 г. от 18.00 часа в зала „Тича“ на хотел „Шумен“.

Господин Костов ще представи визията си за управление на община Шумен през следващите 4 години, както и листата за общински съветници, която се състои от 41 души професионалисти в своите области, познати за шуменци и доказали се през годините. Мотото, под което ще протече кампанията и ще залегне в управлението на общината е „Властта произтича от хората и тя трябва да се върне при тях с грижа“. 

Пресцентър на ПП "Български социалдемократи" - Шумен