Дентален рентген FOV на PaX-i3D Smart – последно поколение апарат, който осигурява най-прецизното и висококачествено панорамно изображение при минимално ниво на облъчване вече е на разположение на пациентите на Дентална клиника SMILE в Шумен.

Това е първият в града 3D рентген от толкова високо технологично ниво, като благодарение на своите характеристики, той спомага за много по-прецизното дентално диагностициране, особено подходящ при изключително трудни случаи.

Иновативният FOV на PaX-i3D Smart осигурява обемно изображение, което показва по-широк поглед на зъбния тракт в сравнение с други устройства. Той прави най-точното и висококачествено изображение, при което могат да се видят и детайли от структурата на зъбите, челюстите и венците.

Радиационното облъчване от едно изследване е до 4 пъти по-слабо отколкото при други конвенционални рентгенови апарати. Това се постига чрез специалния режим, предвиден за деца или пациенти с по-нежна физика. Апаратът разполага с GreenCT технология за сканиране с намалени дози радиация, като  оптимизира нивото на облъчване, без да намалява качеството на изображението.

„За качественото лечение са важни, както добрите специалисти, така и съвременните технологии. За това инвестираме непрекъснато и в нова, качествена апаратура. Щастливи сме, че разполагаме с този апарат. Много важно е да уточним, че работим със здравната каса и пациентите с направления ще могат да се възползват от точна диагностика чрез панорамна снимка от нашия нов скенер“, обясниха от мениджърския екип на клиниката. 

SMILE Dental Clinic
гр. Шумен, ул. Васил Друмев 21А
тел: 054/99 20 17
089 875 7220
Фейсбук страница на клиниката

www.smiledentalclinicbg.com
 

Рекламна публикация