Танцовата двойка на шуменския круб „Фея-данс“ Николай Бозов и Адриана Кирилова записаха отлично представяне в турнира за национална купа „Туида“, който се проведе вчера в Сливен.  Николй Бозов и Адриана Кирилова спечелиха първото място в клас 18А+А латина и второто място при състезателите над 19 години при латиноамериканските танци.

Добро представяне в Сливен направиха и другите двойки от клуба. Христиан Сърмов и Виктория Николова бяха на крачка от медалите в клас 15С като заеха 4-тото място. Двойката завоюва и две 5-ти места при юношите старша възраст. Веднага след тях се класираха Емил Ефтимов и Полина Иванова, които са 5-ти в клас 15С, шести при юношите старша възраст стандартни танци и 8-ми при юношите старша възраст латина.

Дебютантите Кристиан Козарев и Траяна Герова, за които това бе първо състезание заеха второто място в клас 18D+D и шесто място в групата на Младежи Стандартни танци. В младежи латина, двойката се класира 7-ма заедно с Михаил Николов и София Великова от филиала в гр. Разград.

Достойно представяне направиха и двойките Николай Спасов и Рая Иванова, Ангел Божанов и Надежда Дочева, Георги Маринов и Андреа Йорданова от филиала на клуба в Разград.

ШУМ.БГ