Нов, по-голям и модерен магазин, с огромен избор от сладки изкушения отваря днес сладкарска къща „Детелина“. Това се случва двадесет години след създаването на фирмата и почти две години след отварянето на сладкарница „Розалия“, също дело на „Детелина“.

Сладкарският магазин е създаден в модерен стил и още отвън създава усещане за топъл, бонбонен уют, като те приканва да си хапнеш сладко. Зад витрините в магазина са подредени огромен избор от малки, големи и още по-големи торти, различни сладкарски изделия – еклери, мъфини, пасти и какво ли още не. Всичко е прясно, току-що приготвено, за да си го вземете директно, без необходима поръчка предварително. Ако пък имате специален повод или дори без повод, но желаете да поръчате ваша торта, можете да избирате от асортимент от над 60 вида сладкиши. И няма да сбъркате, защото в цеха зад магазина, освен добри сладкари, е подредена и изключително модерна техника. Сладкарска къща „Детелина“ вече разполага с най-добрата технологична зала за производство на бутикови торти със захарно тесто в града.

„Новият магазин и новата зала за производство на бутикови торти са създадени и по случай нашия 20-годишен юбилей. Радвам се, че за тези години успяхме да утвърдим името си. С двама души персонал в началото, днес вече разполагаме с екип от над 20 души. С всяка изминала година клиентите ни нарастваха и това ме прави изключително щастлив и удовлетворен от труда, който полагаме. Благодаря на всички наши клиенти за доверието. Ще продължим да правим всичко възможно да го оправдаваме“, каза собственикът на сладкарска къща „Детелина“ Цветалин Цветанов. Той кани всеки, който цени сладкарското изкуство в магазин „Детелина“.

Той се намира на ул. „Чумерна“ 2, на западната страна на цеха за производство на торти „Детелина“.

За повече информация и поръчки тел: 0878574417
За да разгледате асортимента от торти, може да посетите и интернет сайта на „Детелина“ - cakeshop-detelina.com

 

Рекламна публикация