ЦСКА отново беше глобен заради бъдещия си треньор Милош Крушчич. Българският футболен съюз (БФС) наложи санкция на стойност 10 хил. лева на клуба, тъй като специалистът е водил тима "без валиден лиценз" в мача срещу "Витоша".

Крушчич е глобен отделно с 1000 лева. Дисциплинарната комисия към БФС наложи глоби на обща стойност 21 600 лева след мачовете от 12-я кръг в първенството.

В сряда собственикът на клуба Гриша Ганчев заяви, че поема пълната отговорност около избора на Крушчич за треньор. "Той е с отбора от четири месеца и познава отлично футболистите и обстановката. Нов треньор сега нямаше как да вземем. Ще видим докъде ще го докараме. Призовавам феновете да не сменят треньора след всеки лош мач и загуба. Той е младо момче, кадърно. Мисля, че ще се справи".

Крушчич застана начело на отбора след раздялата с Люпко Петрович в началото на октомври. Под ръководството на новия треньор ЦСКА стигна до успех с 4:0 срещу "Витоша".

В средата на септември Крушчич отново отнесе глоба от 10 хиляди лева за мача срещу "Ботев" (Пловдив). Тогава дисциплинарната комисия обоснова наказанието, че то е бил "без правоспособност да ръководи отбор". За мача с "Ботев" сърбинът замени Петрович, който имаше наказание от един мач заради изгонването си срещу "Левски".

Дневник