Неделно хапване от подбрано, богато и разнообразно меню, подредено на блок маса за времето от 11 до 16 ч. Това е т.нар. брънч (късна закуска - ранен обяд), който организира и тази неделя новото заведение на Шумен The Joyful Bar and Dinner.

Ако искате да прекарате един приятен неделен ден в компанията на близки и приятели, да хапнете вкусно и разнообразно, това е вашето събитие. Срещу еднократен куверт може да опитате по колкото и от което пожелаете на блок масата. На нея ще бъдат подредени храни от закуски и салати до основни ястия и десерти. Те не присъстват в менюто на ресторанта, като са специално подбрани и ще бъдат приготвени за неделното събитие. Сред тях са яйца Бенедикт; омлет на фурна със шунка и моцарела; американски палачинки с кленов сироп, мед или шоколад; различни рязядки, шпикован свински врат с гъбен сос; патрондаж ребра  на грил;  скумрия на скара /сос Ропотамо/; пилешка пържола на скара;  торта с нутела и маскарпоне; баклава; различни супи и салати и много други ястия.

Малко повече за това какво представлява брънч.
Думата „брънч“ идва от закуска (breakfast) и обяд (lunch).
Брънч или т.нар. лежерен закускообяд, подплатен с обилна и разнообразна храна, е изключително популярен в САЩ и Канада, но все повече заведения в Европа, включително и България, насочват бизнеса си в тази посока. Идеята на брънча е да се хапне във време, подходящо за късното ставане през уикендите. Точно заради това, за начало на закускообяда се счита времето след 11:00 ч.

Понеже обединява две дневни менюта, трапезата на брънч е доста обилна. На масата обикновено се слагат най-разнообразни ястия – от пържени яйца с наденички до палачинки с плодов пълнеж. Обикновено са подредени няколко вида месо, разнообразни млечни продукти, тестени изделия, сладкиши, плодове, зеленчуци. Точно поради тази причина, брънч е храненето с най-цветното меню.

В желанието си да изпълнява своята цел – винаги да поднася храна, която доставя удоволствие и в същото време да предлага нещо ново и различно за Шумен, The Joyful Bar and Dinner стартира успешно неделния брънч и в нашия град. Тази неделя заведението ще подреди брънч блок маса за трети пореден път, като идеята е събитието да стане традиция.

Ако ви е допаднала идеята, вземете приятна компания със себе си и заповядайте тази неделя (20.10.) от 11 до 16 ч. в The Joyful Bar and Dinner (бившия бар „Ирландски“, на бул. „Симеон Велики“ 67а).

Цената на куверта е 14 лв. за възрастен и 7.90 лв. за дете.

За повече информация и резервации: тел: 088 5 552 500
Фейсбук страница на заведението.

 

Рекламна публикация