Ресторант „Панорама“ в Гранд хотел Шумен посрещна първите си гости, след като отново отвори врати в петък 18.10 с обновен интериор и ново меню. Гостите се насладиха на изискани ястия и класни питиета, прекрасна панорамна гледка и отлично обслужване. Стилната обстановка, съчетана с лека и приятна музика на живо допълниха за положителното настроение на всички посетители.

Ресторантът се намира на седмия етаж в хотела. Разполага с 80 места, очакващи своите посетители всеки ден между 18:00 и 24:00 ч. „Панорама” e може би най-романтичното кътче в града. Подходящ е за семейни събирания, специални празници, фирмени партита, делови срещи и събития. От мениджърския екип на Гранд Хотел Шумен споделиха, че предоставят специални оферти за корпоративни клиенти с възможност да съчетаят и престой в обновената хотелската част със стаи от най-високия клас.

Ресторант „Панорама“ е на разположение и за фирмените партита през декември, както и за новогодишната вечер. Менюто и програмата вече са уточнени, а първите резервации вече са направени. Така че, ако искате да отпразнувате Нова година на стилно място с изискано меню и добре подбрана програма, побързайте да си запазите места.


За повече информация и резервации, ресторант „Панорама“ в  Град хотел Шумен: тел: 0882 12 15 15
Фейсбук страница на Гранд хотел Шумен,

 

Рекламна публикация