Лейди Гага си направила скенер на цялото тяло, след като падна от сцената по време на концерт в Лас Вегас, съобщава „Контакт мюзик“.

По време на изява в четвъртък вечер в американската столица на хазарта 33-годишната певица падна от сцената заедно със случайно избран за помощник зрител от публиката.

Поп-дивата извика при себе си един от редовните посетители на концертите й. След това, докато пееше, тя скочи върху помощника си и обви краката си около кръста му. Каскадата обаче продължи само секунда, след което двамата паднаха през ръба на сцената. Според очевидци явно Лейди Гага е била с по-малко късмет, тъй като тя пада по гръб, а зрителят – „на меко“ върху нея.

Все пак певицата явно се е отървала без контузии, тъй като веднага скача на крака и се качва отново на сцената, за да продължи изпълнението си.

Лейди Гага успя да завърши концерта си, но според екипа й веднага след това се е потопила във вана с лед. След скенера певицата написа в „Инстаграм“ профила си, че няма нищо счупено и успокои фена си, който я изпусна.

Тя написа: „Единственото нещо, което трябва да се направи е да монтираме няколко стъпала на проклетата сцена, за да мога да се кача отново. Ти добре ли си? Не унивай. Всичко е наред! Вината не е твоя, така че продължаваме напред!“

Дарик