Аз съм Димитър Димитров – драматург и режисьор. Понякога пиша и стихове. Стойностите в живота ми са вярата, семейството и действието.
  
Не съм роден в Шумен, но работя и живея тук.  След като видях промяната в облика на града и станах свидетел на процесите на осъвременяване реших да се кандидатирам  за общински съветник от гражданската квота на ГЕРБ.
  
Удивен съм от извършеното от досегашното общинско ръководство за последните четири години. Подкрепям програмата на Любомир Христов, защото заложеното в нея ще се отрази позитивно върху всички и всичко в града. Гордея се,че имам възможността да творя и живея тук, защото Шумен е изключително духовно място. Нека не забравяме,че духът ни прави народ, а културата – нация.

В живота на човек има две емоционални движещи сили: Страхът и
Надеждата. Те са заложени в човешкото съзнание и определят нашето мислене и поведение. Страхът е преодолим, надеждата - не. Независимо какво се случва с човека, до последния си миг той прави планове за бъдещето, надява на нещо по-добро и вярва, че то ще се случи. Защото силата на Надеждата е безгранична. Силата на осъзнатата Надежда за общо добро. В това вярвам аз.

Най-великото, което Бог е дал на свободните хора е правото на избор. Предстои ни на 27 октомври да направим своя избор. Нека Вярата и Надеждата  ни помогнат този избор да е правилният.

Не забравяйте, че няма да гласувате за богове, магьосници или фокусници, които с едно щракване на пръстите ще решат проблемите – съществуващите и предстоящите. Изберете реални хора, които да предприемат реални действия за по-добро.

 Аз ще работя:
- За популяризиране на културното наследство на Шумен.
- За подкрепа на творците и техните иновативни проекти.
- За усъвършенстване на съществуващите и развитие на нови формати в областта на изкуството.
- За изграждане на духовни и естетически ценности сред младото поколение.
- За взаимодействие между културните институции в града и създаване на общи проекти.

Ще направя каквото е необходимо за Шумен!

Подкрепете ме с преференция -124 в бюлетината на ПП ГЕРБ!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.